YRITYKSEN TARINA

AAKAco. on perustettu tuottamaan menestyksen ja onnistumisen olosuhteita.

Kaikki uusi saa alun pienestä kipinästä, joka roihahtaa liekkiin ja saa syttymään kaiken ympärillään.

Yrityksen perustajan JJ Aallon elämä oli eräässä vaiheessa hiipunut vain kalpeaksi hehkuksi. Miehen sairasteltua reilut kaksi vuotta eläkeyhtiö ilmoitti laittavansa hänet sairaseläkkeelle. Perusteluna oli se, että tuollaisen aikajakson jälkeen ei kuntouduta työelämään.  Jari-Jukka Aalto - iGlooo.jpg

Elämän nälkä ja taistelija heräsivät JJ:ssä ja sai hänet esittämään muita vaihtoehtoja eläkeyhtiölle. Aluksi kumottuaan esitykset yhtiö lopulta lupautui tukemaan 3kk:n työkokeilua…jos hakija sellaisen paikan itselleen löytäisi. Työkokeilun alussa jaksamista riitti vain pariksi tunniksi, jonka jälkeen olo oli täysin voimaton.

Tästä käynnistyi hidas sekä erittäin haastava työelämään ja jaksamiseen tähtäävä jakso. Erilaisten työsuoritteiden ja projektien avulla JJ eteni kohti kuntoutumista mm. ottamalla vastaa pätkätyötä, jossa ansiotulo oli pienempi kuin työttömyystuki.  Taistelija miehessä tarttui aina uudestaan ja uudestaan päätökseen jatkaa.

Yhtiön perustajan usko on, että jokaisessa ihmisessä on potentiaali menestymiseen ja onnistumiseen! Hyvin usein se tarvitsee vahvistuakseen oikeita ihmisiä ja hyviä 20160717_164250 JJ työnhakuolosuhteita, kuten hänen matkallaan kävi. Myös omat valinnat olivat vaikuttamassa siihen, että JJ on tänään yhteiskunnassa aktiivinen toimija ja täynnä elämää.

AAKAco. on perustettu synnyttämään näitä hyviä olosuhteita, jotka lisäävät onnistumista. Sen palveluiden ja tuotteiden avulla sinä voit olla nostamassa ihmiset ja bisneksen menestykseen sekä profiloitua eduksesi mm. liiketoiminnassa.

Yrityksen yksi tavoitteista on, että jokaisessa asuva menestyksen kipinä saadaan roihuamaan oikeissa olosuhteissa. Näitä olosuhteita AAKAco. haluaa olla rakentamassa asiakkaidensa kanssa.